Estate a Chersano


Vi piace questo articolo

Consigliatelo ai vostri amici attraverso questi servizi ...

Ljeto u istočnoj Istri poseban je doživljaj boja, gastronomije, avantura i prekrasnih vidika. Iskoristite duge ljetne dane za upoznavanje bogate kulturne baštine, provedite dan u prirodi ili na moru.

Planirati posjet Općini Kršan možete već 22. i 23.srpnja kada se obilježavaju Dani Općine Kršan. U subotu 22.7. sa početkom u 20 sati na SRC Pristav sve posjetitelje zabavljati će grupa Magazin, Fun box band te KUD Zlatela i Ljiljani, a sljedeći dan u nedjelju u Plominu na prekrasnoj Lombordi nastupa klapa Cambi. Na istom mjestu već iduće subote, 29. srpnja održava se manifestacija Vino i gitare. Uz predivnu glazbu Gordana Gregurovića i maestra Zlatka Crnković uživajte u vinima Istočne Istre koje nude vinari iz Udruge Trs.

Tradicionalna Ribarska fešta na Porte održava se 11. kolovoza u Plomin Luci. Za odličnu atmosferu pobrinuti će se Laguna band te KUD Zlatela i Ljiljani. Bogata gastro ponuda i odlična lokacija garantiraju  da ćete ponijeti predivne uspomene.

Romantična večer pod vodstvom maestra Bruna Krajcara održati će se 14.kolovoza u starom gradu Kršanu. Romantični zvuci klavira i pjesama zavladaju srednjovjekovnim kaštelom, a za potpuni glazbeni doživljaj pobrinuti će se i njegovi gosti.

Preuzmite Beige Summer Events Program letak.